Recollida dels diplomes DELF Scolaire 2018

Un any més, els i les alumnes de francès de l’institut La Segarra van anar a recollir els seus corresponents diplomes DELF dels nivells A2 i B1 en llengua francesa.
L’acte de lliurament dels diplomes DELF aquest cop va ser organitzat per l’institut Màrius Torres de Lleida el dia 14 de febrer de 2019 a partir de les 17.30 hores de la tarda. A l’acte hi va intervenir el Sr. Josep Serentill, inspector en cap adjunt dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida, el Sr. Cyril Piquemal, cònsol general de França a Barcelona i el Sr. Sébastien Portelli, agregat de cooperació lingüística de l’Ambaixada de França.

I en aquesta ocasió, els i les alumnes que han obtingut el diploma DELF, i als / les quals heu de felicitar són:

-Del nivell A2, a 5 estudiants de 1r de Batxillerat, 4 d’ells de l’INS La Segarra: la Mariam El Laghdas, l’Àlex Rodríguez González, l’Ivan Peiró Mora, la Carla Gual Jiménez, i la Irene Gómez Ribas (ex alumna del centre i que també va estar absent a l’acte de lliurament dels diplomes DELF).

-Del nivell B1, a 2 estudiants de 2n de Batxillerat , també de l’INS La Segarra: la Cristina Tolosa Sevilla i l´Hajar Khdli.

A l’acte també van assistir, acompanyant en tot moment als nostres guardonats i guardonades: familiars dels i les alumnes i dues professores de francès del
centre.
L’enhorabona a tots ells i elles! I bona sort a les properes candidates inscrites de l’institut La Segarra per realitzar les corresponents proves del DELF Scolaire 2019.