Política de privadesa


La present Política de Privacitat estableix els termes en què el Institut La Segarra usa i protegeix la informació que és proporcionada pels seus usuaris al moment d’utilitzar el seu lloc web: http://ieslasegarra.com/. Institut La Segarra està compromès amb la seguretat de les dades dels seus lectors. Quan li demanem omplir els camps d’informació personal amb la qual vostè pugui ser identificat, ho fem assegurant que només es faran servir d’acord amb els termes d’aquest document. No obstant això aquesta política de privacitat pot canviar amb el temps o ser actualitzada, pel que li recomanem revisar periòdicament aquesta pàgina per assegurar-se que està d’acord amb aquests canvis.


Informació que és recollida

Aquest lloc web podrà recollir informació personal, per exemple el nom, l’adreça de correu electrònic, sempre amb el seu consentiment explícit. Així mateix, quan sigui necessari podrà ser requerida informació específica per oferir informació sobre els nostres cursos o activitats culturals i acadèmiques.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.Ús de la informació recollida


Aquest lloc web empra la informació amb la finalitat de proporcionar i millorar els nostres productes i serveis. Si vostè ens ha donat el seu consentiment explícit, és possible que rebi correus electrònics periòdicament a través de la nostra llista de subscricpción de Mailchimp amb novetats, ofertes especials i altra informació que considerem rellevant per a vostè o que pugui brindar algun benefici. Aquests correus electrònics seran enviats a l’adreça que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment des d’un enllaç al peu de cada correu.

El Institut La Segarra es compromet a mantenir la seva informació segura i no la compartim amb tercers ..

Galetes

Una galeta es refereix a un fitxer que és enviat amb la finalitat de sol·licitar permís per emmagatzemar en el seu ordinador, en acceptar aquest fitxer es crea i la galeta serveix llavors per tenir informació respecte al trànsit web, i també facilita les futures visites a una web recurrent. Una altra funció que tenen les galetes és que amb elles les web pot brindar-te el millor servei personalitzat.

El nostre lloc web fa servir galetes per a poder identificar les pàgines que són visitades i la seva freqüència. Aquesta informació és emprada únicament per a anàlisi estadística i després la informació s’elimina de forma permanent. Vostè pot eliminar les galetes en qualsevol moment des del seu ordinador. No obstant això les galetes ajuden a proporcionar un millor servei dels llocs web, aquestes no donen accés a informació del seu ordinador ni de vostè. Vostè pot acceptar o negar l’ús de cookies, però la majoria de navegadors accepten galetes automàticament ja que serveix per tenir un millor servei web. També vostè pot canviar la configuració del seu ordinador per declinar les galetes. Si es declinen és possible que no pugui utilitzar alguns dels nostres serveis.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.


Control de la informació personal

En qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o l’ús de la informació personal que ens ha proporcionat.

El Institut La Segarra no vendrà, cedirà o distribuirà la informació personal que és recopilada, llevat que sigui requerit per un jutge amb un ordre judicial.

El Institut La Segarra es reserva el dret de canviar i adaptar els termes de la present política de privacitat a la normativa vigent en qualsevol moment.